Bevestigingsmateriaal van Handelsonderneming Smolders

Al uw bevestigingsmateriaal kunt u online bestellen bij Handelsonderneming Smolders voor zeer scherpe prijzen. Niet alleen zijn onze prijzen online één van de laagste, ook garanderen wij de kwaliteit van de schroeven. Laat de lage prijzen u niet afschrikken de kwaliteit voor dit bevestigingsmateriaal is van topklasse! Het assortiment bevestigingsmateriaal wat wij voor u hebben is zeer uitgebreid en verdeeld in diverse categorieën waaronder bijvoorbeeld: verzinkte schroeven, RVS schroeven, houtdraadbouten, pluggen, draadeinden of slagpluggen. Dit is enkel een kleine greep uit het assortiment bevestigingsmateriaal wat voor u gerealiseerd is.

Bevestigingsmateriaal; Schroeven

Het assortiment schroeven is een zeer groot assortiment. Zo heeft u schroeven met diverse materiaal bewerkingen als verzinkt, messing, RVS of geel verzinkt. Verder beschikken wij voor u uit vele uitvoeringen van dit bevestigingsmateriaal, denk bijvoorbeeld aan zelfborend, met EPDM ring en diverse koppen. Als onze bevestigingsmaterialen zijn van zeer hoge kwaliteit en bij ons te koop voor zeer aannemelijke prijzen.

Bevestigingsmateriaal; Bouten

Wij bieden u ook een breed assortiment bouten aan in vele maatvoeringen. Zo hebben wij voor u bijvoorbeeld bevestigingsmateriaal als de traditionele bouten met vol of half draad, houtdraadbouten of slotbouten en uiteraard zijn deze in diverse uitvoeringen beschikbaar,

Bevestigingsmateriaal; Moeren en revetten

Ons assortiment moeren en revetten voorziet u uit diverse revetten als, sluitringen, veerringen of carrosserie ringen van m3 tot aan m39. Ook hebben wij voor u een mooi assortiment moeren voor al uw bouten. Zo hebben wij voor u onder anderen:

  • Moeren in diverse materiaal bewerkingen
  • Koppelmoeren en borgmoeren
  • Dopmoeren en vleugelmoeren

 

Overige bevestigingsmateriaal

Online al uw bevestigingsmateriaal kopen doet u uiteraard bij handelsonderneming Smolders. Niet alleen de goedkoopste, maar ook nog eens een goede kwaliteit. Krijgt u niet gevonden wat u zoekt? Laat dit ons dan weten, wij helpen u graag verder.

Bevestigingsmateriaal van top kwaliteit!