T-stuk

T-stuk Zakelijke afnemers, grote orders, of niet gevonden wat u zoekt?

Laat het ons telefonisch weten: +31610937538 of per e-mail: info@smoldersbv.nl

12 artikel(en)

Ons uitgebreid assortiment PVC t stukken

Bij Handelsonderneming Smolders is het assortiment PVC t stukken zeer divers. De PVC t stukken zijn in een aantal types verkrijgbaar en in bijna alle denkbare combinaties, deze PVC hulpstukken zijn bijvoorbeeld te verkrijgen in combinaties van:

  • Lijmmof
  • Manchet
  • Met spie

Ook voor PVC t stukken met een schroefdeksel of een ontstoppingsstuk kunnen wij u helpen. Niet alleen zijn er veel combinaties mogelijk maar ook onze maatvoering is zeer divers. Bekijk ons aanbod, mocht het zijn dat u niet kunt vinden wat u zoekt horen wij dit graag.

PVC t stukken van Handelsonderneming Smolders

Onze PVC stukken zijn uiteraard net als alle overige afvoer PVC van uitstekende kwaliteit en geschikt voor vrijwel al uw afvoerleidingen. Zo kunt u ook onze PVC t stukken combineren met onze overige afvoer PVC producten zoals buizen, bochten, moffen of PVC eindstukken en PVC lijm, alles onder één dak. 

Online PVC t stukken en overige PVC hulpstukken kopen

Handelsonderneming Smolders is de speciaalzaak voor al uw afvoer PVC en druk PVC. Online snel, gemakkelijk en voordelig uw PVC t stukken kopen doet u uiteraard bij Handelsonderneming Smolders.