PVC Drukbuis

PVC Drukbuis Zakelijke afnemers, grote orders, of niet gevonden wat u zoekt?

Laat het ons telefonisch weten: +31610937538 of per e-mail: info@smoldersbv.nl

4 artikel(en)

Uw PVC drukbuis bestellen van top kwaliteit

De PVC drukbuizen zijn van top kwaliteit en in diverse maten en variaties verkrijgbaar en worden veelal gebruikt in de landbouw, industrie en in de vijver, aquarium en koi wereld. Zo zijn enkele type buizen verkrijgbaar in onder anderen maten zoals bijvoorbeeld:

  • Drukbuizen 12, 16, 20, 25, 32, 40, 50 en 61mm
  • PVC drukbuis met lijmmof 25, 32, 40, 50, 63, 75 oplopend naar 315mm
  • Filterbuizen van 63mm tot aan 315mm

Uiteraard houden we het niet alleen bij de PVC drukbuizen maar bieden wij u ook een zeer uitgebreid assortiment bochten, knieën, kogelkranen of kraagbussen & flenzen.

PVC drukbuis; verschillende type PVC drukbuizen

De PVC drukbuis biedt u enkele variaties aan zoals bijvoorbeeld de gladde buizen zowel grijs als transparant, of met lijmmof. Zo hebben wij ook voor u filterbuizen in diverse maten betreft diameter en perforatie zowel met als zonder schroefdraad. Ook kunt u kijken bij bronnering en filter voor overige artikelen bestemd voor filterbuizen. Mocht het zijn dat u niet kunt vinden wat u zoekt, of heeft u vragen laat het ons weten en neem contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

Online uw druk pvc buis kopen

U kunt uw PVC drukbuis online snel, gemakkelijk en voordelig uw PVC bestelling plaatsen. Handelsonderneming Smolders uw speciaalzaak.

Uw PVC drukbuis bij Handelsonderneming Smolders