Elektra Kabels

Elektra Kabels Zakelijke afnemers, grote orders, of niet gevonden wat u zoekt?

Laat het ons telefonisch weten: +31610937538 of per e-mail: info@smoldersbv.nl

8 artikel(en)

Elektra kabels bij Handelsonderneming Smolders

Om u te voorzien van al uw bouw- montagematerialen moet er natuurlijk ook elektra kabels in het assortiment aanwezig zijn. Wij kunnen u dan ook voorzien van diverse bekabeling tegen een zeer mooie scherpe prijs. Niet alleen beschikken wij voor u over bekabeling maar ook overig elektra materiaal als verlichting, relais, magneetschakelaars, groepkasten en schakelaars.

Diverse Elektra kabels beschikbaar

Ons assortiment elektra kabels bestaat onder anderen uit VD installatiedraad voor bijvoorbeeld relais en magneetschakelaars, groepkasten en schakelaars of schakelmaterialen. Zo hebben wij ook voor u de YMVKAS grondkabel dat voor installaties in de grond bedoeld is die een beschermende stalen mantel heeft of de YMVK elektra kabel, deze is bedoeld voor bovengrondse laagspannings installaties en is zeer moeilijk brandbaar. Enkele uitvoeringen van de elektra kabels zijn:

  • YMVKAS 2 x 1.5mm + 1.5mm van de beschermings mantel
  • YMVKAS 4 x 2.5mm + 2.5mm van de beschermings mantel
  • YMVK MB 3 x 1.5mm, 4 x 2.5mm tot aan zelfs 5 x 70mm
  • VD installatiedraad in de kleuren zwart, bruin, blauw, groen/geel in diktes als 1.5, 2.5, of 6mm

Online al uw elektra kabels kopen

Bij Handelsonderneming Smolders al uw elektra kabels kopen, snel, veilig en betrouwbaar. Niet alleen bieden wij u een hoge kwaliteit materialen aan maar ook bieden wij ons assortiment elektra kabels aan voor scherpe prijzen. Mocht u vragen hebben, of kunt u niet vinden wat u zoekt, horen wij graag van u.

Uw tuinverlichting aansluiten met elektra kabels van Handelsonderneming Smolders