Groepenkasten & schakelaars

Groepenkasten & schakelaars Zakelijke afnemers, grote orders, of niet gevonden wat u zoekt?

Laat het ons telefonisch weten: +31610937538 of per e-mail: info@smoldersbv.nl

21 artikel(en)

Groepenkasten en schakelaars

Wij bieden u diverse groepenkasten en schakelaars aan. Zo hebben wij voor u in ons assortiment elektra diverse groepenkasten met 4/5/6/7/8/9/10 of 11 complete groepen. Alle groepenkasten die wij voor u hebben zijn van een beschrijving voorzien zodat u precies weet wat u in huis haalt. De kasten waaruit u keuze heeft zullen verschillen componenten bevatten zoals het aantal:

  • Aardlekken
  • Fase
  • Met of zonder beltrafo

Iedere groep bevat een beschrijving zodat u een betere indruk krijgt wat wij u bieden voor de betreffende groepenkasten. Niet alleen hebben wij voor u groepenkasten en scakelaars ook heben wij voor u een mooi assortiment relais en magneetschakelaars, elektra kabels en verlichting.

Groepenkasten en schakelaars van Handelsonderneming Smolders

Niet alleen hebben wij voor u een mooi assortiment groepenkasten ook hebben wij voor u diverse schakelaars als: hoofdschakelaars, beltransformatoren, aardlekautomaten, krachtgroepen, fornhuisgroepen of aardlekschakelaars.

Online al uw groepenkasten en schakelaars kopen

U kunt online al uw groepenkasten en schakelaars bestellen voor voordelige prijzen en hoge kwaliteit. Niet alleen bieden wij u hoge kwaliteit, ook betaald u veilig, snel en betrouwbaar online. Heeft u vragen of krijgt u niet gevonden wat u zoekt, laat het ons weten wij helpen u graag verder.

Al uw groepenkasten en schakelaars online bij Handelsonderneming Smolders