Hydrofoors

Hydrofoors Zakelijke afnemers, grote orders, of niet gevonden wat u zoekt?

Laat het ons telefonisch weten: +31610937538 of per e-mail: info@smoldersbv.nl

5 artikel(en)

Hydrofoorpomp nodig?

Hydrofoorpomp nodig? Bent u bezig met het verhogen van de waterdruk in een druk pvc waterleiding of in de beregening van uw tuin of gazon, of toiletten, wasbakken of wasmachines? Dan biedt Handelsonderneming Smolders u een interessant assortiment aan. Een hydrofoorpomp heeft een vat met daarin water, zodra de gewenste waterdruk bereikt is slaat de hydrofoorpomp af. Als men vervolgens de druk verminderd door bijvoorbeeld een kraan open te zetten, springt de hydrofoorpomp weer aan.

Een hydrofoorpomp, waar let u op?

Bij het kopen van een hydrofoorpomp dient u te letten op de juiste pompcapaciteiten, de opvoerhoogte en onder anderen de benodigde druk om zo tot een juiste keuze te maken betreft welke pomp u nodig heeft voor uw doeleinden. Bij vragen over onze pompen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Online uw hydrofoorpomp kopen

Online kunt u uw hydrofoorpomp kopen bij Handelsonderneming Smolders, u kunt veilig en betrouwbaar gebruik maken van onze webshop. Heeft u vragen over onze producten neemt u dan contact met ons op wij helpen u graag verder. Een hydrofoorpomp bestaat uit 2 componenten een expansievat en een pomp het kan daarom zijn dat de levertijd van een hydrofoor afwijkt van de standaard levertijden.

Online uw hydrofoorpomp kopen bij Handelsonderneming Smolders