Meertrapspompen

Meertrapspompen Zakelijke afnemers, grote orders, of niet gevonden wat u zoekt?

Laat het ons telefonisch weten: +31610937538 of per e-mail: info@smoldersbv.nl

1 artikel(en)

Een meertrapspomp aanschaffen?

Een meertrapspomp aanschaffen kan veel uitkomst bieden als u uw druk moet opbouwen. Bijvoorbeeld een normale centrifugaalpomp heeft een enkele waaier waardoor de vloeistof gelijk wordt doorgepompt. Bij een meertrapspomp wordt de vloeistof door de eerste waaier, op de onderstande afbeelding, de meest rechtse waaier aangezogen waardoor ieder opvolgende waaier van de meertrapspomp de druk opvoert met bijvoorbeeld 2 bar. Mocht u een meertrapspomp hebben met 3 waaiers zal de eerste waaier het aanzuigen met 2 bar, en de 2 opvolgende waaiers ieder met 2 bar verhogen. Dan heeft de uitgang van de meertrapspomp 6 bar. Dit geldt echter tot op zekere mate uiteraard, op een gegeven moment is de maximum druk bereikt en zal de opvoer amper meetbaar zijn.

Doorsnee Meertrapspomp

Meetrapspompen; waarvoor dienen ze?

Een meertrapspomp is vooral bedoeld voor installaties waarbij vloeistof met hoge druk door een systeem gepompt moet worden en grote afstanden te overbruggen, hier zorgen de extra waaiers van de meertrapspomp voor zoals boven beschreven. De pompen zijn bedoeld voor omstandigheden waar continu druk en doorstroming van toepassing is.

online uw meertrapspomp kopen

Meertrapspompen kunt u veilig, gemakkelijk en betrouwbaar online kopen bij Handelsonderneming Smolders. Het kan zijn dat niet altijd eenmeertrapspomp direct leverbaar is, wij adviseren dan ook, om voor de zekerheid contact op te nemen of de meertrapspomp direct leverbaar is. mocht u vragen hebben over meertrapspompen of overige pompen en producten dan helpen wij u graag verder.

Bestel uw meertrapspomp direct online!