Hoe en waarom slagpluggen gebruiken

Slagpluggen in de muren verwerken? Het gebruiken van slagpluggen bespaart u makkelijk veel tijd en ergernis, vooral als u in grote partijen moet gaan werken is het verstandig en tijdbesparend om slagpluggen te gebruiken. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals latten, regels of vloerdelen monteren op bijvoorbeeld stenen muren, vloeren of zelfs plafonds. De plug van de slagpluggen worden door het inslaan van de schroef wijder waardoor de plug uitzet en tegen het boorgat drukt waardoor de schroef zich zeer stevig verankerd.

Hoe slagpluggen te gebruiken

Slagpluggen maken uw werk vele malen sneller. U gaat als volgt te werk.

  • Boor een gaat door het materiaal wat u gaat bevestigen en door de ondergrond, bijvoorbeeld beton. Zorg ervoor de diameter van het gat iets kleiner is dan dat van de slagpluggen, niet meer dan 1mm verschil.
  • Vervolgens brengt u de slagplug aan kunt u deze met een hammer in het gat slaan.

En u bent al klaar! U kunt zich voorstellen als u heel veel pluggen moet aanbrengen en u doet dit met een losse plug en schroef dat u zeer veel tijd kwijt bent. Gebruik daarom de slagpluggen van Handelsonderneming Smolders.


Slagpluggen gebruiken?

Bestel gemakkelijk, snel en voordelig uw slagpluggen online bij Handelsonderneming Smolders. Zakelijke afnemer, grote order of spoed? Laat het ons telefonisch weten: +31610937538 of per e-mail: info@smoldersbv.nl