36 artikel(en)

Schroeven van Handelsonderneming Smolders

Schroeven zijn er in vele maten, soorten en merken. Wij hebben voor u een mooi assortiment schroeven samengesteld waarbij niet alleen de kwaliteit zeer goed is maar ook nog eens waarbij de prijs ongelooflijk laag is. Dit is niet omdat de kwaliteit laag is, zeer zeker niet de kwaliteit is zeer hoog, de prijs is berekend met een simpele beredenering, wij kunnen u een goed product leveren tegen een mooie prijs, dan doen we dat! Wij gaan niet 7x over de kop met prijzen om u een goede kwaliteit te verkopen. Wij vinden, dat u zonder teveel uit te geven uw werkzaamheden moet kunnen uitvoeren.

Schroeven met diverse materiaal bewerkingen

Wij hebben in het assortiment wat voor u is samengesteld schroeven met diverse materiaal bewerkingen denk hierbij aan:

Voor bijna al uw werkzaamheden hebben wij voor u de juist schroeven beschikbaar in vele maatvoeringen en diverse uitvoeringen.

Diverse type schroeven

Het is u vast niet ontgaan dat er zeer veel type schroeven zijn waar u gebruik van kunt maken. Zo zijn er gipsplaatschroeven met fijn, grof of gemixt draad, schroeven met of zonder boorpunt zodat u niet hoeft voor te boren, half of heel draad. Kortom u heeft een uitgebreide keuze aan schroeven. Alle schroeven zijn van zeer goede kwaliteit en zijn naar volle tevredenheid door vele klanten voor u gebruikt. Mocht het zijn dat u vragen heeft, of krijgt u niet gevonden wat u zoekt? Laat het ons weten wij helpen u graag verder.

Schroeven van Handelsonderneming Smolders, goedkoop, en top kwaliteit!