Gipsplaatschroeven

Gipsplaten monteren met gipsplaatschroeven

Gipsplaatschroeven zijn uitsluitend bedoeld voor de montage van gipsplaten vanwege de eigenschappen van de gipsplaatschroeven.

U word afgeraden om spaanplaatschroeven te gebruiken omdat deze ongeacht of ze nu verzinkt of van Rvs zijn, aangetast worden door het gips en vervolgens lelijke plekken kunnen veroorzaken als u heeft afgewerkt met stuc of latex, de vraag is vaak meestal niet of het zal gebeuren maar wanneer.

Waarom gipsplaatschroeven?

Wij adviseren u dus om gipsplaatschroeven te gebruiken omdat deze niet roesten, dit komt doordat de gipsplaatschroeven gefosfateerd zijn.

Tevens is de spoed van de gipsplaatschroeven ook fijner zodat deze meer grip hebben op het materiaal.

De kop van gipsplaatschroeven is een zogenoemde “trompet kop” de reden hiertoe is dat de kartonnen deklaag naar binnen toe gaat en niet gesneden word zoals dat met een verzonken kop gebeurd als men deze schroef aanbrengt.

Als men een schroef met een verzonken kop gebruikt kan dit namelijk voor een verzwakking van de bevestiging vormen.

Uw speciaalzaak

Handelsonderneming Smolders B.V. kan u voorzien van diverse maten gipsplaatschroeven voor de meest scherpe prijzen en van uitstekende kwaliteit.

Niet alleen hebben wij de gipsplaatschroef voor u in ons assortiment, wij beschikken voor u ook over een zeer groot assortiment schroeven en bouten.

Mocht u niet kunnen vinden wat u zoekt, of heeft u vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Al uw gipsplaatschroeven bij Handelsonderneming Smolders B.V.