Messing Schroeven

Messing schroeven van Handelsonderneming Smolders B.V.

Messing schroeven worden voornamelijk gebruikt vanwege hun ideale eigenschappen ze zijn namelijk bestand tegen corrosie en water en zijn tevens voor het oog mooier aan te zien als ze zijn verwerkt in bijvoorbeeld meubels.

Normale RVS of verzinkte schroeven vallen meer op in het hout door hun kleur, messing schroeven daarentegen zijn mooi gecamoufleerd in het hout verwerkt.

De messing schroef bij Handelsonderneming Smolders B.V. heeft een breed assortiment, zo zijn er voor u houtschroeven en metaalschroeven, vervaardigd uit messing of vernikkeld messing.

Uiteraard bieden wij u deze schroeven aan in de meest uiteenlopende maatvoeringen.

Enkele maten zijn:

  • 2,5 x 10 mm.
  • 4,0 x 40 mm.
  • 5.0 x 70 mm.
  • M3 x 8 mm.
  • M5 x 30 mm.
  • M6 x 50 mm.

Ondanks dat deze schroeven een aantrekkelijke lage prijs hebben garanderen wij u een top kwaliteit aan schroeven!

Hoe gaat u te werk met messing schroeven?

Omdat messing schroeven van een zacht metaal vervaardigd is kan het voorkomen dat u de kop beschadigd waardoor de schroef moeilijk tot niet meer te gebruiken is.

Vaak word dan ook voorgeboord op basis van de kern middellijn zodat bij het aanbrengen er minder weerstand is waardoor de messing schroeven makkelijker toegepast kunnen worden zonder de kop te beschadigen.

Messing schroeven ideaal voor buiten gebruik

Omdat het product van uit messing vervaardigd is, is het goed bestand tegen corrosie en water en zijn ze goed te gebruiken voor buiten, of op plekken waar u moeilijk kunt komen voor eventueel onderhoud of vervanging.

Heeft u vragen of kunt u niet vinden wat u zoekt, laat het ons weten wij helpen u graag verder.

Uw messing schroef voordelig snel en gemakkelijk online te bestellen.

Al uw messing schroeven bij Handelsonderneming Smolders B.V.