Revetten & Ringen

Revetten & Ringen Zakelijke afnemers, grote orders, of niet gevonden wat u zoekt?

Laat het ons telefonisch weten: +31610937538 of per e-mail: info@smoldersbv.nl

Revetten; bijvoorbeeld de veerring en sluitring

Revetten zijn er voor meerdere doeleinden, denk bijvoorbeeld aan bouten in machines die in veel gevallen trilling veroorzaken waardoor bouten los komen te zitten. Revetten zorgen ervoor dat dit niet gebeurd. De veerring zorgt ervoor dat de trilling niet direct op de bout komt zodat deze niet los komt te zitten. Dan is er ook nog als voorbeeld de sluitring, de sluitring dient ook voor meerdere doeleinden denk hierbij aan versteviging voor uw bouten, of ter bescherming van uw gespoten materiaal. Beide producten kunt u terug vinden in onze webshop.

Veerring of sluitring Handelsonderneming Smolders is de webshop voor uw revetten

De revetten van Handelsonderneming Smolders zijn onder andere verkrijgbaar in de volgende materiaal soorten; rvs, verzinkt, messing en zelfs nylon. Ook ontbreekt het ons niet aan de talloze maten van deze revetten. Bekijk ons assortiment in de webshop, mocht het zo zijn dat u niet kunt vinden wat u zoekt, laat het ons weten dan helpen wij u graag verder. 

Online revetten zoals de veerring of sluitring kopen

Voordelig revetten kopen van bijvoorbeeld; rvs, verzinkt of messing doet u uiteraard snel en gemakkelijk bij Handelsonderneming Smolders.