Spijkers en nagels

Spijkers en nagels Zakelijke afnemers, grote orders, of niet gevonden wat u zoekt?

Laat het ons telefonisch weten: +31610937538 of per e-mail: info@smoldersbv.nl

3 artikel(en)

Spijkers als bevestigingsmateriaal

Wij hebben voor u in ons assortiment diverse spijkers voor uw montage werkzaamheden van bijvoorbeeld tuinhout. Denk hierbij aan verschillende type spijkers van verschillende materiaal soorten rvs, messing of blank staal. Uiteraard beschikken wij voor u ook uit verzinkt materiaal.

Diverse nagels voor uw montage werkzaamheden

Voor bevestigingsmaterialen voor houten planken of overige ondergronden bent u bij Handelsonderneming Smolders aan het juiste adres. De scherpste prijzen, de beste kwaliteit! Ons assortiment nagels bestaat onder andere uit de volgende producten:

  • Asfaltnagels
  • Gasbeton nagels
  • Ribnagels
  • Draadnagels
  • En meer..

Handelsonderneming Smolders beschikt over een groot aantal producten, niet alleen voor een voordelige prijs, maar ook van zeer goede kwaliteit en met een nog betere klantenservice. Mocht het zijn dat u niet kunt vinden wat u zoekt kunt u altijd contact met ons opnemen dan helpen wij u graag verder.

Online spijkers en nagels kopen

Voor al uw montage werkzaamheden beschikken wij voor u over de juiste bevestigingsmaterialen. Afgezien van spijkers en nagels beschikt Handelsonderneming Smolders ook over een zeer groot assortiment schroeven, bouten en pluggen of verankeringen voor uw werkzaamheden.