Tuinhout Zakelijke afnemers, grote orders, of niet gevonden wat u zoekt?

Laat het ons telefonisch weten: +31610937538 of per e-mail: info@smoldersbv.nl

Online tuinhout kopen; geimpregneerd of hardhout?

Tuinhout kan worden ingezet voor vele verschillende doeleinden. Zo kan er een schutting worden aangelegd om uw privacy te verhogen en uw kinderen veilig te laten spelen in de tuin. Niet alleen schuttingen behoren tot de mogelijkheden maar ook houten balken, palen, planken en wat denkt u van een houten terras, om van de heerlijke zomerzon te genieten.

Naast bovengenoemde projecten zijn er natuurlijk tal van andere bouwprojecten waarbij u tuinhout nodig heeft. Het assortiment van Handelsonderneming Smolders bestaat uit de onder anderen de volgende producten: afdeklatten, houten balken, ronde palen, vlonderplanken, poorten, rabtdelen of visbekdelen.

Wat houdt geimpregneerd in?

Geïmpregneerd hout is door middel van een verduurzamingsmiddel bewerkt waardoor het langdurig wordt beschermd tegen aantasting door schimmel, insecten en bacteriën. Wanneer een houtsoort van nature weinig duurzaam is én bouwkundige maatregelen kunnen niet garanderen dat het vochtgehalte altijd lager blijft dan 20% moet hout kunstmatig worden verduurzaamd. Wij kunnen u geïmpregneerd tuinhout aanbieden zoals onder andere; balken, palen, planken of zelfs schuttingen en poorten.

waarom de kiest u voor hardhout ?

Hardhout is uitstekend te gebruiken voor bijvoorbeeld schuttingen, vlonderplanken, verandas of zelfs poorten.  Hardhout heeft bovendien een lange levensduur en is verder onderhoudsvrij en weer-, water- en windbestendig. Door de hoge duurzaamheid hoeft u geen onderhoud te plegen en is het uitstekend buitenshuis te gebruiken. In onze webwinkel kunt u voor een voordelige prijs winkelen, en mocht u vragen hebben kunt u altijd contact opnemen.

Uw keuze tuinhout

Overweeg uw keuze betreft de hout soort die u wilt gebruiken en wilt gaan kopen; geïmpregneerd tuinhout of hardhout, welke keuze u ook maakt Handelsonderneming Smolders is uw speciaal zaak. Mocht u uw keuze niet kunnen maken kunt u altijd contact opnemen en dan helpen wij u graag verder met het maken van uw keuze.