Tuinoverkapping van Handelsonderneming Smolders

Een tuinoverkapping van Handelsonderneming Smolders is van zeer goede kwaliteit en kan het gehele jaar door gebruikt worden. U heeft keuze om uw tuinoverkapping zelf te monteren of door ons te laten monteren. Mocht u het zelf willen gaan monteren leveren wij u de materialen aan zodat u zelf uw tuinoverkapping op maat kunt maken. Zo heeft u keuze uit een diverse houten tuinoverkapping of  aluminium tuinoverkappingen met diverse daken zoals helder en opalen polycarbonaat platen of een dak van glas. Daarnaast heeft u ook keuze om de zijkanten dicht te maken of open te laten en of u er een bijpassend vlonder bij zou willen. Kortom Handelsonderneming Smolders voorziet u van een complete tuinoverkapping.

Een houten tuinoverkapping, een tuinoverkapping met karakter

Een houten tuinoverkapping ook wel houten tuinoverkapping genoemd van Handelsonderneming Smolders staat voor kwaliteit. Door de jaren lange ervaring met het bouwen van tuinoverkappingen door Hoveniersbedrijf Smolders, die voor u klaar staan in Tilburg en omstreken, kunnen wij u zeer mooie tuinoverkappingen leveren met of zonder montage van diverse houtsoorten. Denk hierbij aan geïmpregneerd grenen, eikenhout, douglashout of vurenhout. Hieronder vindt u enkele houten tuinoverkappingen uit ons assortiment. Wij kunnen u bijna alle maatvoeringen aanbieden. Dus heeft u afmetingen die niet op onze webshop staat neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij een mooie prijs kunnen maken voor uw tuinoverkapping.

Aluminium tuinoverkapping, overkappingen van top kwaliteit

Een aluminium tuinoverkapping is een tuinoverkapping in stijl van top kwaliteit. Wij leveren niet alleen de aangegeven maten maar wij kunnen u ook maatwerk leveren. Staan de maatvoeringen er niet bij die u zoekt? Laat het ons weten dan maken wij voor u een nette offerte. De aluminium tuinoverkapping zijn voorzien van diverse opties als RVS LED spotjes, schuifwanden of zijwanden. Ook is een aluminium tuinoverkapping zeer mooi afgewerkt, hier bedoelen wij mee dat de afvoergoot is verwerkt in de staander waardoor deze onzichtbaar is, eveneens zijn schroeven niet zichtbaar op de tuinoverkapping. 

Online een tuinoverkapping kopen

Wij van Handelsonderneming Smolders begrijpen dat een tuinoverkapping online aanschaffen een moeilijke taak kan zijn. Wij adviseren u dan ook goed te kijken naar de afbeeldingen van de diverse tuinoverkappingen om zo een beter beeld te krijgen van de tuinoverkapping die u zou willen. Heeft u vragen of krijgt u niet gevonden wat u zoekt kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Het gehele jaar genieten van een tuinoverkapping van Handelsonderneming Smolders