Tyleen Koppelingen

Tyleen Koppelingen Zakelijke afnemers, grote orders, of niet gevonden wat u zoekt?

Laat het ons telefonisch weten: +31610937538 of per e-mail: info@smoldersbv.nl

23 artikel(en)

Tyleen koppelingen van Handelsonderneming Smolders

Handelsonderneming Smolders beschikt voor u uit een zeer mooi assortiment tyleen koppelingen. Denk hierbij aan verloopkoppelingen, reparatiekoppelingen, draadkoppelingen, schroefkoppelingen, knieën en diverse t-stukken. Alle koppelingen zijn verkrijgbaar in varierende maten als:

  • 20mm x 3/4"
  • 32mm x 1"
  • 50mm x 1 1/2"
  • 110m x 3"

Zoals u ziet heeft u genoeg keuze uit tyleen koppelingen voor uw werkzaamheden. Mocht het zijn dat u niet kunt vinden wat u zoekt, laat het ons weten en neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Montage van de tyleen koppelingen

Alle tyleen koppelingen zijn gereed voor montage. Tijdens montage hoort u allereerst te kijken of de buis haaks afgezaagd is en of de buis die u gebruikt groter is dan Ø 40mm, is dit het geval dient u eerst te zorgen dat de randen zijn afgeschuint. Vervolgens kunt u de buis aanbrengen tot aan de stootrand en kunt u de wartel stevig met de hand aandraaien. Vervolgens kunt u de wartel met een geschikte tang een halve slag na geven en bent u klaar met de montage.

Online al uw tyleen koppelingen kopen

Bij Handelsonderneming Smolders kunt u online snel, gemakkelijk en betrouwbaar al uw tyleen koppelingen bestellen voor een voordelige prijs. Niet alleen hebben wij voor u tyleen koppelingen, maar zo hebben wij voor u ook tyleen slangen en buizen. Bekijk snel ons assortiment!