Drainage

Drainage

Voor al uw ontwatering kunt u terecht bij Handelsonderneming Smolders B.V.

Ons assortiment drainage bestaat onder anderen uit diverse buizen met uiteenlopende maatvoeringen, denk hierbij bijvoorbeeld aan:

50 mm.
60 mm.
65 mm.
80 mm.
100 mm.

Ons assortiment drainage buizen is onder te verdelen in 3 typen:

Drainagebuis met kokos vezels: De kokos filters zorgen voor de beste filtering echt is de levensduur afhankelijk van de dikte en omstandigheden. Het materiaal zal verteren ergens tussen de 2 en 10 jaar. Deze buis is ideaal te gebruiken in zandgrond of in veengrond.

Drainagebuis met PP vezel: PP vezels voorkomen verstoppingen en door de geprofileerde wand heeft deze buis een onbeperkte levensduur.

Drainagebuis niet omwikkeld: Dit type buis is goed te gebruiken in normale of een zware kleigrond en heeft een zeer lange levensduur.

Diverse drainage producten

Om uw ontwatering te beheren is het mogelijk dat u diverse hulpstukken nodig heeft, zo kunt u in ons assortiment drainage artikelen vinden als diverse T-stukken, verloopstukken, kruis stukken of verloop sokken.

Ook hierin bieden wij diverse maatvoeringen die goed samengaan met de drainage buizen uit ons assortiment.

Online drainage kopen

Online al uw drainage kopen, voordelig, veilig, snel en gemakkelijk bij Handelsonderneming Smolders B.V. uw speciaalzaak op het gebied van montage- en bouwmaterialen.

Mocht u vragen hebben of krijg u niet gevonden wat u zoekt laat het ons weten, wij helpen u graag verder.