Hoe en waarom gebruik je slagpluggen?

Slagpluggen gebruiken en in de muren verwerken?

Het gebruiken van slagpluggen bespaart u makkelijk veel tijd en ergernis, vooral als u in grote partijen moet gaan werken is het verstandig en tijdbesparend om slagpluggen te gebruiken. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals latten, regels of vloerdelen monteren op bijvoorbeeld stenen muren, vloeren of zelfs plafonds. De plug van de slagpluggen worden door het inslaan van de schroef wijder waardoor de plug uitzet en tegen het boorgat drukt hierdoor verankerd de schroef de plug.

Hoe slagpluggen te gebruiken? Slagpluggen maken uw werk vele malen sneller.U gaat als volgt te werk.Boor een gaat door het materiaal wat u gaat bevestigen en door de ondergrond, bijvoorbeeld beton.Zorg ervoor de diameter van het gat iets kleiner is dan dat van de slagpluggen, niet meer dan 1 mm verschil.Vervolgens brengt u de slag plug aan kunt u deze met een hamer in het gat slaan.En u bent al klaar!U kunt zich voorstellen als u heel veel pluggen moet aanbrengen en u doet dit met een losse plug en schroef dat u zeer veel tijd kwijt bent.Gebruik daarom de slagpluggen van Handelsonderneming Smolders B.V.Bestel gemakkelijk, snel en voordelig uw slagpluggen online bij Handelsonderneming Smolders B.V.

Slagpluggen en Verankering

Niet alleen is montage vele malen makkelijker het voorkomt ook nog eens ergernis mocht het aankomen op grote partijen die gemonteerd moeten worden.

De goedkoopste schroefg106 | Verzinkte slagpluggen koop je voor de beste en scherpste prijs bij Smolders B.V.

Verzinkte slagpluggen

Pluggen & Verankering

Pluggen & Verankering

De goedkoopste schroefg108 | Hollewandplug verzinkt met schroef koop je voor de beste en scherpste prijs bij Smolders B.V.

Hollewandplug met schroef

Ons assortiment slagpluggen en verankeringen

In ons assortiment kunt u onder anderen vinden de volgende materialen:

  • De nylon plug, universeel, met of zonder kraag.
  • Slagpluggen.
  • Metaal pluggen.
  • Holle wand of gevelpluggen.
  • Chemische capsules.

Kortom Handelsonderneming Smolders B.V. is uw speciaalzaak voor al uw montage en bouwmaterialen! | verwacht u veel puin? bestel uw afvalcontainer op de website van Hoveniersbedrijf Smolders